Finansiering/leasing af bil

Billån

Er det tid til at købe eller lease en ny bil, så findes der flere måder at gøre det på. Det er de færreste af os, som selv har alle de økonomiske midler til at finansiere en bil. I stedet kan man ansøge om at optage et billån, så man kan købe bilen nu og her, og så afdrage på lånet i en kortere eller længere periode. Hvis man ikke selv ønsker at købe en bil, så kan man vælge at lease en bil, dvs. leje den på månedlig basis hos et af de leasingfirmaer, som findes i Danmark. Nedenfor vil vi uddybe mulighederne for finansiering af bil gennem billån samt leasing.

Hvordan optager man et billån?

Et billån kan man optage via sin bank eller en af de andre låneudbydere på markedet, som tilbyder Billån til forskellige priser. Den traditionelle vej gennem banken kan nogen gange være langsommelig, fordi kreditvurderingen tager længere tid, end hvis man vælger at ansøge om et onlinelån hos fx Basisbank. Her kan man låne mellem 30.000 – 500.000 kroner til en variabel rente på mellem 4,95 – 19,95 %.

Hvad er fordelene ved at ansøge om billån online?

Fordelen ved at ansøge online er, at ansøgnings- og godkendelsesprocessen går stærkt, ligesom man hurtigt får udbetalt pengene. Det er smart, hvis man står og skal bruge et billån nu og her. Man kan indhente forskellige lånetilbud og sammenligne priser, så man er sikker på, at man får det billigste lån. Priserne på billån varierer nemlig, og derfor skal man sammenligne rente, gebyrer og ÅOP på de forskellige lån, før man endeligt beslutter sig for at optage et billån.

Fordele ved leasing af bil

Der findes bilister, som foretrækker at leje i stedet for at eje en bil. De vælger at lease en bil hos et leasingfirma og betaler en månedlig ydelse for det. Fordelene ved leasing er, at bilen leveres i tip-top stand, og man taber ikke penge på bilen (en købt bil taber i løbende i værdi) og skal heller ikke betale for dyre reparationer. Man kan desuden opgradere eller nedgradere alt efter hvilken størrelse bil, man ønsker at køre i.

Find en løsning der matcher dine behov

Om du skal vælge at købe eller lease en bil kommer an på dine behov. Når du har afklaret dem, så kan du gå i gang med at indhente det mest favorable lånetilbud på billån online og finde et lån, som passer til din økonomi. Ønsker du alternativt at lease en bil, jamen så er der også mange muligheder.